Vil du være med i NTBUR eller Ung Tiltakslyst?

NTBUR og Ung Tiltakslyst er nå på jakt etter ungdommer til å sitte i styret / styringsgruppa. NTBUR og Ung Tiltakslyst er medvirkningsorgan som er nært tilknyttet / en del av ungdomsarbeidet til Nord-Trøndelag Fylkeskommune og har møter ca. 1 gang i måneden.  Kanskje er akkurat du den personen valgkomiteen ønsker at skal være med å bestemme / medvirke i NTBUR eller Ung Tiltakslyst i 2017? Meld din interesse slik at valgkomiteen får vite om deg!

Mer informasjon om NTBUR og Ung Tiltakslyst finner du her. Arbeidsprogram NTBUR, Info om Ung Tiltakslyst

Valg av nytt styre og styringsgruppe gjøres på årsmøtet i NTBUR onsdag 1. mars og frist for å registrere sin interesse er 15. februar.

Eventuelle spørsmål kan rettes til valgkomiteen v/ Martine P Muller, mob. 917 03 291